Uživaš v naravi, občuduješ lepoto rastlin? Živiš povezano z okoljem? Rad-a skrbiš zase in svoje bližnje? Obožuješ naravne dišave in njihovo aromaterapevtsko delovanje? Vabim te na predavanje!

Sibirija je ena redkih regij planeta kjer od temnega časa Kali Yugi (cca 3600pr.n.št.), ne pozna vojn, onesnaževanja in niti industrijskega izkoriščanja. Ta neizmeren geografski prostor je zadnji resnično neokrnjen del planeta, ki nosi čisti spomin. . Sibirija že tradicionalno predstavlja Srce Zemlje ali sveto središče Rusije in samega območja Euro-Azije.

Eterična olja se koristi pri zdravljenju psiho-fizičnih in čustvenih bolezni in neravnovesij. Lahko se jih tudi uporabi kot inštrument pri geofizolofskih raziskavah ozemlja iz katere prihajajo.

Marco, ki nam bo vse to predstavil, živi že 10 let v Sibiriji in deluje na projektu odkrivanja zelišč sibirske tajge.
Predstavil nam bo svoja eterična olja pridelana v Sibiriji in projekt na katerem deluje že nekaj let, ki združuje alkimistično umetnost destilacije, medicine in sibirske tradicije .

Teme predavanja:
– Zgodovinsko-duhovna misija Rusije-Evroazije
– Pomembnost Sibirije v novi dobi
-Miti in legende srca sveta, sveto in preroško središče duhovnih sil prihodnosti
-Destilacija v Sibiriji: skrivnost človeka, eteričnega olja in kozmične skrivnosti
-nove sile in apokaliptična olja
Po končanem predavanju je možen nakup sibirskih eteričnih olj.

Marco Pighin je popotnik in poročevalec, specializiran za območje nekdanjega sovjetskega prostora. Že več kot desetletje delala kot fotoreporter za večje italijanske in tuje revije.
Predstavlja se kot poznavalec ruske duše. Zadnja leta pa se posveča destilaciji eteričnih olj v sibirski tajgi, ki meji z Mongolijo. Po tradiciji ta košček sveta imenujejo ’Srce’ sveta.

Prispevek: 10,00 EUR

PRIJAVA NA DELAVNICO


[recaptcha]