ZA PODJETJA2019-06-18T08:38:27+00:00

Vonjave spodbujajo čustva in v trenutku lahko z naravnimi esencami spremenimo naše razpoloženje. Z dišečim logotipom v vaših prostorih lahko vplivate na čustva, na izboljšanje vašega počutja in vaših strank. Lahko uporabimo vonjave, ki sproščajo, osrečujejo ali pa dvigajo razpoloženje in koncentracijo.

Poleg izdelave dišečega logotipa podjetjem ponujam izobraževanja posameznikov ali skupin na področju aromaterapije in naravnih vonjev -naravne parfumeristike ter zelišč in zeliščnih izdelkov. Izobraževanja, ki jih ponujam, so namenjeni osebni rasti in učenju, kjer je učenje predvsem osebna izkušnja. Je pot in pripoved skozi naravne arome, parfume in peti čut.

PRIDI IN SE MI PRIDRUŽI V ČUDOVITEM SVETU VONJAV!

VEČ O MENI

DIŠEČI LOGOTIP PODJETJA

Ker je limbični sistem baza čustev, spomina, motivacije in ustvarjalnosti, lahko ravno z dišečim logotipom privlečemo pozornost na vas vsakič, ko stranka zavohala nekaj podobnega. Tedaj se bo spomnila na vašo storitev oziroma izdelek.
Najbrž je že vsak izkusil, da določena vonjava prikliče spomin, na primer iz otroštva ali druge dogodke iz preteklosti, ki so povezani z vonjavo. Ravno zaradi tega se vedno bolj uporabljajo dišeči logo-ti.

Za podjetja ustvarim edinstven- nepozabni vonj, ki izraža vašo zgodbo. Z vašo pomočjo kreiram dišeče sporočilo podjetja, ki pozitivno vpliva na vas in vaše stranke.
Sestavine, ki jih uporabljam so naravne in pri izdelavi uporabim aromaterapevtsko in parfumeristično znanje, podkrepljeno z psihologijo vonja.
Za koga je primeren dišeči logo?
Če želite popestriti svojo ponudbo z vonjem, bo dišeči logo odlična izbira za vas. Posebej za vas izdelani vonj lahko vpeljemo na konference, sejme, kampanje, v galerije, muzeje, lepotne salone, joga centre, spa ali zasebne klube..
Cena za kreacijo dišečega loga: 300,00 do 600,00 brez ddv.
Cena zajema:
Spoznavanje in idejna zasnova žaljenega (žaljene aplikacija, žaljeni aromaterapevtski učinek)
Predstavitev osnovnega materiala in prvi koncept dišečega logotipa
Skupno formuliranje vonja, ki podpira sporočilo vaše blagovne znamke
– 10 ml steklenička končnega izdelka (mešanica 100 % čistih, naravnih in ekoloških eteričnih olj)
– 30 ml steklenička razpršila za prostor
Dišeči logoti je izdelan po vaših željah in je unikaten. Dišeči logotip je možno ponovno naročiti. Cena variira glede na uporabljene surovine.

IZOBRAŽEVANJA ZA PODJETJA

Osnovni cilj podjetja je osveščanje posameznika v SLO družbi, da lahko zaživi z odgovornim odnosom do sebe, sočloveka, rastlinskega ter ostalega sveta. Da se zaveda kako lahko lahko vzdržujemo čim bolj naraven, enostaven in zdrav način življenja v sozvočju z naravo.

Dejavnosti Oro Bio:
Izobraževanje posameznikov in skupin na področju aromaterapije, naravne kozmetike in naravnih vonjev -naravne parfumeristike ter zelišč in zeliščnih izdelkov. Izobraževanja, ki jih ponujam, so namenjeni osebni rasti in učenju, kjer je učenje predvsem osebna izkušnja. Je pot in pripoved skozi naravne arome, parfume in peti čut.

Izobraževanje:
Kaj je aromaterapija in varna uporaba
Divig motivacije in koncentracije z aromaterapijo
Aromaterapija v času prehlada, gripe in viroze
Kako diši ljubezen – aromaterapija
Destilacija
Naravna parfumeristika – ustvari svoj naravni parfum v oljni in trdi obliki
Naravna parfumeristika – ustvari svoj naravni parfum -alkoholni parfum
Eksotični vonji -dišeči izlet med eksotičnimi dišavami
Dišeči vonji za dom
Naravna kozmetika -osnove naravne kozmetike
Izdelava Naravnih mazil
Izdelava naravnih daril
Poletna nega kože
Zelišča iz domačega vrta v kozmetičnih izdelkih
Aroma vrtiček

SREDSTVA ZA REALIZACIJO CILJEV
-Predavanja
-Delavnice
-Tematski dnevi
-Team buildingi

Tematike se lahko izvedejo kot 2 urni ali 4 urna (šolske ure) predavanja oziroma se lahko podaljšalo v delavnice, kjer vsak udeleženec izdela svoje izdelek oziroma izdelke. Dogodek prilagodimo glede na vaše želje, zahteve in predznanja.

Za vsa vprašanja in ponudbe kontaktirajte na martina.vatovec@orobio.si

DELAVNICE

Naučim vas izdelovati naravno kozmetiko od mazil, emulzij, negovalnih olj, terapevtskega mazila, negovalne ploščice, repelentov, čistil,…

NARAVNA PARFUMERISTIKA

Izdelovanje naravnega parfuma po svojem osebnem okusu. izdelovanje alkoholnega, oljnega in trdega parfuma.
Kaj če bi si lahko sama naredil-a svoj parfum.

AROMATERAPIJA

AROMATERIAPIJA JE ZDRAVLJENJE ALI PREPREČEVANJE BOLEZNI Z UPORABO ETERIČNIH OLJ. Če te zanima terapevtska ali je preventivna uporaba eteričnih olj, te vabim na aromaterapevtska predavanja.

PRIHAJAJOČI DOGODKI

BLOG

Zadnje objave

OSTANITE V STIKU

Prijavite se na naše e-novice in bodite
obveščeni o vseh novostih in ugodnostih!

Strinjam se z politiko zasebnost.